学内公募英語論文の校正支援・オープンアクセス支援(FY 2021前期)

Journal Article Publishing Support /Open Access Publishing Support (FY 2021 1st Half) English Text

研究推進部 研究推進課 研究プロジェクト推進係
06-6879-4785

◎ 本支援プログラムとは別に、学術英文校正業者のサービス概要や価格等について、校正業者28社の情報をまとめた資料を、研究推進課 研究プロジェクト推進係にて作成しております(2021年度版)。希望者はこちらからダウンロードしてください。

2021年7月21日(水) 更新
ページ担当者:池田 高野 川人

May 21, 2021

We are pleased to announce that the following support programs, which aim to help early-career researchers with scholarly publication, have opened calls for applications for the first half of FY 2021.

1. Journal Article Publishing Support

In order to provide more generous support to young researchers, this support program is applied to the positions below associate professor. In First Half of FY 2021, part time academic staff and research fellows who work more than 24 hours per week, or DC who are JSPS Research Fellows have been added. (Details are in the application guideline “Journal Article Publishing Support Application Guidelines, First Half of FY 2021”.)

2. Open Access Publishing Support

In addition to the publication fee for the open access journal, this support program also covers the cost of making your hybrid journals open access. In First Half of FY 2021, the author eligibility of this support program is the same as 1. (Details are in the application guideline “Open Access Publishing Support Application Guidelines, First Half of FY 2021”.)

* The “Open Access Publishing Support (Breakthrough Stream)”, which was implemented in FY2020, is currently undecided.