学内公募2021年度 英語論文のオープンアクセス支援(ハイインパクト型)【試行】

Open Access Publishing Support (High impact [Trial]) English Text

本学が平成25年8月に実施機関として採択された文部科学省「研究大学強化促進事業」の一環として、研究成果の国際的発信力を一層高め、本学の研究力の強化につなげるため、本学の研究者が英語論文を国際ジャーナルに投稿する際に、新たに以下の支援を試行により実施します。

英語論⽂のオープンアクセス⽀援(ハイインパクト型)

研究推進部 研究推進課 研究プロジェクト推進係
06-6879-4747、3133

◎ 本支援プログラムとは別に、学術英文校正業者のサービス概要や価格等について、校正業者28社の情報をまとめた資料を、研究推進課 研究プロジェクト推進係にて作成しております(2021年度版)。希望者はこちらからダウンロードしてください。

2021年11月22日(月) 更新
ページ担当者:池田 高野 川人

October 15, 2021

In order to promote international recognition of research results that have been originated from Osaka University and to reward researchers’ challenges, a new program “Open Access Publishing Support (High impact [Trial])” is now available to researchers who have open access articles published in top international journals. For full details please see the guidelines attached with this announcement.