英語論文の校正支援・オープンアクセス支援(FY 2020前期)

Journal Article Publishing Support /Open Access Publishing Support (FY 2020 1st Half) English Text

研究推進課研究プロジェクト推進係 06-6879-4785

◎ 本支援プログラムと別に、学術英文校正業者のサービス概要や価格等の情報をまとめた資料を作成しております。希望者(学内研究者のみ)はメール(宛先:publication-support@lserp.osaka-u.ac.jp)でご連絡ください。

2020年5月28日(木) 更新
ページ担当者:Yao、大屋

updated on May 28, 2020 5:15 PM

We are pleased to announce that the following two support programs, which aim to help early-career researchers with scholarly publications, have opened calls for applications for the first half of FY 2020.

1. Journal Article Publishing Support
2. Open Access Publishing Support

Please note that compared to similar programs of last fiscal year, there are significant revisions regarding criteria on applicants and journals for both of the programs.