学内公募英語論文の校正支援・オープンアクセス支援(FY 2021後期)

Journal Article Publishing Support /Open Access Publishing Support (FY 2021 2nd Half) English Text

研究推進部 研究推進課 研究プロジェクト推進係
06-6879-4747、3133

◎ 本支援プログラムとは別に、学術英文校正業者のサービス概要や価格等について、校正業者28社の情報をまとめた資料を、研究推進課 研究プロジェクト推進係にて作成しております(2021年度版)。希望者はこちらからダウンロードしてください。

2021年11月22日(月) 更新
ページ担当者:池田 高野 川人

September 27, 2021

We are pleased to announce that the following support programs, which aim to help early-career researchers with scholarly publication, have opened calls for applications for the second half of FY2021.
About the author eligibility and the publication criteria, there are some changes from the previous half of FY 2021. Please check the application guidelines.

1. Journal Article Publishing Support
If a student currently studying at Osaka university research under an applicant guidance is the first author, the applicant may apply regardless of the first or corresponding author.
Additional, “early-career researchers” are defined as researchers under the age of 40.
(Details are in the application guideline “Journal Article Publishing Support Application Guidelines, Second Half of FY 2021”.)

2. Open Access Publishing Support
The same changes as 1. above are added.
(Details are in the application guideline “Open Access Publishing Support Application Guidelines,Second Half of FY 2021”.)